
המצרכים (4 מנות):
למילוי
לרוטב
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה כוסברה, שום, גרדת לימון, פיסטוקים ,שקדים, פפריקה מתוקה, פלפל חריף ושמן זית. מערבבים עד לקבלת מחית. 2בין כל שני סרדינים מורחים את התערובת. 3מקמחים את הסרדינים ומטגנים במחבת עמוקה עם שמן עמוק. הכנת הרוטב: 1מטגנים את הבצל עד להזהבה. 2מוסיפים את כל הרכיבים: עגבניות מגורדות, זרעי כוסברה, צ'ילי אדום, רוטב צ'ילי פיקנטי, זיתים, כוסברה, פטרוזיליה, סוכר, פפריקה שום. מבשלים כ-10 דקות עד להסמכה קלה. לקראת סוף הבישול מוסיפים את החמאה. אופן ההגשה: מניחים את הסרדינים והביצים הקשות בצלחת הגשה, מזליפים מעט מהרוטב ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |