אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

סלט ניסואז

סלט מעולה שיכול להיות ארוחה בפני עצמה. קל מאוד להכנה מחומרים שכמעט תמיד זמינים בבית ואפשר לאכול אותו פושר או קר

|מאסטר שף| פורסם21:00
סלט ניסואז (תמונת AVI: mako)
Rating:1.19reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

  • 2 נתחי סלמון דקים בגודל 5-10 ס"מ
  • מלח
  • פלפל
  • 2 גבעולי אספרגוס חלוטים
  • 2 פרוסות גבינת ברי

למצע הסלט

  • חסה משי
  • 3 ביצים מבושלות כ-8 דקות, חתוכות לאורכן לרבעים
  • 2 עגבניות תמר בשלות
  • 4 יחידות שעועית ירוקה חלוטה
  • 1 בצל לבן חתוך לטבעות
  • צלפים ומלפפון כבוש (לקישוט)

לרוטב

  • 4 חלמונים
  • 1/2 כוס שמן קנולה
  • 1 כפית חרדל דיז׳ון
  • מלח

אופן ההכנה:

1צורבים את חתיכות הסלמון משני הצדדים על מחבת פסים.

2ממליחים ומפלפלים לפי הטעם ומגלגלים כל פרוסה עם ענף אספרגוס אחד ופרוסת ברי.

3מניחים את כל מרכיבי הסלט על צלחת ואת גלילות הסלמון מניחים במרכז.

4רוטב: מקציפים בבלנדר את החלמונים ומוסיפים את השמן בזרזיף דק עד להתגבשות. לאחר מכן מערבבים פנימה את החרדל עם מעט מלח.

5יוצקים את הרוטב על המנה ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il