
המצרכים (2 מנות):
למצע הסלט
לרוטב
אופן ההכנה:1צורבים את חתיכות הסלמון משני הצדדים על מחבת פסים. 2ממליחים ומפלפלים לפי הטעם ומגלגלים כל פרוסה עם ענף אספרגוס אחד ופרוסת ברי. 3מניחים את כל מרכיבי הסלט על צלחת ואת גלילות הסלמון מניחים במרכז. 4רוטב: מקציפים בבלנדר את החלמונים ומוסיפים את השמן בזרזיף דק עד להתגבשות. לאחר מכן מערבבים פנימה את החרדל עם מעט מלח. 5יוצקים את הרוטב על המנה ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |