אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

תבשיל צלי לחמישה

מתכון לתבשיל בשר פשוט ועשיר בטעמים. כל הנותר לכם לעשות הוא להתקשר לחברים

|מסעדת סנדר| פורסם16:29
תבשיל צלי לחמישה (צילום: בועז לביא)
צילום: בועז לביא
Rating:4.625reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (5 מנות):

  • שמן לטיגון
  • 2 קילוגרם בשר כתף
  • 2 בצלים קצוצים
  • 5 שיני שום כתושות
  • מעט מלח
  • 2 גזרים
  • 2 עלי דפנה
  • מעט פלפל אנגלי
  • מעט פלפל שחור

אופן ההכנה:

1צולים בסיר עם מעט שמן את נתח הבשר עם הבצל הקצוץ, שום כתוש ומעט מלח עד להשחמה.

2מוסיפים מעט מים ומשחימים שוב עד לקבלת גוון כהה (את הפעולה מבצעים עד להגעת הגוון הרצוי).

3אחרי ההשחמה מוסיפים מים עד לכיסוי הבשר ומוסיפים את שאר המרכיבים. מכסים את הסיר ומכניסים לתנור.

4כעבור שעתיים מוציאים את הבשר מקררים אותו במקרר למס' שעות, בסוף הקירור פורסים את הבשר ומוזגים מעל את הרוטב שנוצר מסביב.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il