
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1צולים בסיר עם מעט שמן את נתח הבשר עם הבצל הקצוץ, שום כתוש ומעט מלח עד להשחמה. 2מוסיפים מעט מים ומשחימים שוב עד לקבלת גוון כהה (את הפעולה מבצעים עד להגעת הגוון הרצוי). 3אחרי ההשחמה מוסיפים מים עד לכיסוי הבשר ומוסיפים את שאר המרכיבים. מכסים את הסיר ומכניסים לתנור. 4כעבור שעתיים מוציאים את הבשר מקררים אותו במקרר למס' שעות, בסוף הקירור פורסים את הבשר ומוזגים מעל את הרוטב שנוצר מסביב. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |