
המצרכים (4 מנות):לפאייה
לסלט
לרוטב הסלט
לקפירנייה
אופן ההכנה:הפאייה 1בסיר שטוח ובעל שטח פנים רחב מחממים 5 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים את הפלפל החריף, וממשיכים לטגן. 2חותכים את הבשרים לקוביות וצורבים מעט. 3שוטפים את האורז היטב ומסננים. מוסיפים את האורז, השום והתבלינים וממשיכים לטגן כדי שהאורז יהפוך את צבעו ללבן אטום ולא שקוף. 4מוסיפים את המים. 5מעל האורז מניחים את הכוסברה, הפטרוזיליה ועגבניות השרי בכדי שיגירו את מיציהם על האורז. 6מורידים את הסיר מהאש ואוטמים עם מגבת מטבח גדולה למספר דקות בכדי שהתבשיל יתאדה. 7מחזירים את הפאייה לכיריים (ללא המגבת כמובן) ומבשלים 40 דקות על אש נמוכה. 8שמים בקערת חרס את התבשיל, פורסים את הלימון לפלחים, מניחים מעל ומגישים. הסלט הברזילאי 1שוטפים טוב את החסה וחותכים לרצועות ברוחב של כ-2 ס"מ. 2חוצים את עגבניות השרי וחותכים את האבוקדו והאננס לקוביות של 1 ס"מ. 3מערבבים את מרכיבי הרוטב ומוזגים על הסלט. 4מערבבים היטב, מעבירים לקערת הגשה ומעל מפזרים את הקוקוס. שוט הקפירנייה 1מועכים את הסוכר עם הנענע בכוס גבוהה. 2מכניסים את כל המרכיבים לשייקר משקשקים ומוזגים לכוס. 3מקשטים בפרוסת לימון ועלה של נענע. סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (4 מנות) - פאייה
סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (4 מנות) – סלט ברזילאי
סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (4 מנות) – רוטב לסלט הברזילאי
![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |