אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

סלק ממולא בתנור

מתכון לסלק ממולא בתערובת של בשר טחון ושקדים, מנה מרשימה וחגיגית

|mako אוכל| פורסם17:17
סלק ממולא - מוכן (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:45reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 7 סלקים (קטנים או בינוניים) בוואקום
  • 3 כפות שמן זית

למילוי:

  • 2 שיני שום קצוצות
  • 350 גרם בשר טחון
  • 150 גרם מקלות שקדים, קלויים במחבת
  • כף וחצי פטרוזיליה קצוצה
  • חצי כפית פפריקה
  • חצי כפית בהרט (אם אין לכם, אפשר להחליף בכמון וקינמון)
  • 1 כף פירורי לחם / קמח מצה (אפשר גם לוותר)

אופן ההכנה:

1מרוקנים את הסלקים מתוכנם בעדינות רבה בעזרתכף פריזיאןאו כל כפית שיש לכם בבית. נזהרים לא לשבור את הסלקים.

2מערבבים את כל חומרי המילוי.

3ממלאים את הסלקים, מניחים על תבנית אפיה ומזלפים מעט שמן זית מעל.

4אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 35-40 דקות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il