1 קולפים את הסלקים, חותכים מהם את הרבע העליון ומרוקנים את פנים הסלק בעזרת כפית פריזאית. עד שמתקבלות 'קעריות' סלק 2. הכנת המילוי - מערבבים בקערה את הבשר, בצל, שום, בורגול מושרה, מלח, פלפל, גרגרי הכמון והכוסברה הקצוצה. מערבבים פנימה את הביצים ומערבבים היטב. 3. צרים מהתערובת קציצות עגולות וממלאים כל סלק בקציצת בשר כך שחלקה העליון יבלוט מעט מעל פני הסלק 4. שמים את הסלקים הממולאים בסיר רחב בשכבה אחת 5. מוסיפים את הרוטב: מרק עוף צח, מיץ רימונים מרוכז, מיץ לימון, סוכר, ג'ינג'ר קצוץ מלח פלפל והמים 6. מביאים לרתיחה מנמיכים את האש מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה וחצי עד שהרוטב מסמיך ומזגג יפה את הסלקים