
המצרכים (6 מנות):לפסטה
לרוטב
אופן ההכנה:1מערבבים במוט טחינה את הדלעת עד לקבלת מחית חלקה. 2מוסיפים לדלעת את כל מרכיבי הבצק: קמח, ביצים, קארי, מחית קארי, מלח וחמאה, ומערבבים. 3לשים את הבצק עד לקבלת בצק אחיד. מגלגלים את הבצק לכדור, עוטפים בנייר נצמד, ומעבירים לקירור למשך שעה. 4בעזרת מכונת פסטה, מעבירים את הבצק בשלבים 0-5 על מנת ליצור דפים, לאחר מכן מעבירים את המכונה לשלב FETTUCCINE ומניחים במגש מקומח על מנת שלא יידבק. 5מרתיחים בסיר עמוק מים ממולחים לפסטה, ומבשלים את הפסטה למשך 2 דקות. מסננים ומניחים בצד. להכנת הרוטב: 1מחממים בסיר ווק עמוק שמן סומסום ומטגנים את הג'ינג'ר, שום והצ'ילי האדום. מוסיפים את הבצל הירוק ושופכים פנימה את חלב הקוקוס. מערבבים עם מחית הקארי ומיץ הלימון ונותנים לרוטב להתבשל על אש נמוכה ל- 2 דקות. 2שופכים לתערובת את הבזיליקום, כוסברה, מעט מלח ופלפל את הפסטה ומערבבים היטב. אופן ההגשה: מגישים בקערת פסטה גדולה ומקשטים במעט עלי כוסברה ובוטנים קלויים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |