
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות). 2ממיסים 30 גרם חמאה עם 150 גרם שוקולד. 3מפרידים את הביצים לשתי קערות. 4מערבבים את החלמונים עם כף סוכר ומוסיפים באיטיות לשוקולד המומס, יחד עם קמצוץ מלח. 5מקציפים את החלבונים עם שתי כפות סוכר ומוסיפים לשוקולד בזהירות. 6מעבירים את העיסה לתבנית, ודופקים קלות את התבנית על השיש כדי שייצאו בועות האוויר. 7אופים כ-30 דקות, ובודקים עם קיסם אם מוכן. מניחים להצטנן. 8ממיסים 100 גרם שוקולד עם ½ כמות שמנת מתוקה. מקציפים את החצי השני, ומוסיפים לתערובת השוקולד והשמנת. 9שופכים את תערובת השוקולד על העוגה הקרה. 10המלצה: להקפיא את העוגה ולהוציא כמה שעות לפני הגשה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! למתכונים הקודמים של מלי עזר:>> עוגת טריקולור>> עוגה עם 2 סוגי שוקולד ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |