1מחממים תנור ל־180 מעלות ומרפדים תבנית (או שתיים, תלוי בגודל) בנייר אפייה משומן.
>> מתכונים לראש השנה
>> קינוחים לראש השנה
2שמים את כל החומרים למעט הקמח בקערה רחבה ומערבבים.
3מוסיפים את הקמח בהדרגה תוך כדי ערבוב ולישה עד שמתקבל בצק אחיד ומעט דביק.
4משמנים את כפות הידיים, מחלקים את הבצק למספר הכיכרות הרצוי ויוצרים מכל חלק כיכר המזכירה כיכר לחם אחיד. מסדרים את הכיכרות בתבניות ברווח של כ־4־5 ס"מ זו מזו ואופים 40-45 דקות, או עד שהכיכרות משחימות. מניחים לצינון ופורסים לפרוסות בעובי 3־2 ס"מ.
המתכון באדיבותFoodish
כיכר בולו|צילום: פסקל רובין-פרץ, foodish - הסיפור של האוכל היהודי