
המצרכים (10 מנות):למרק
לבצקניות
אופן ההכנה:1מטגנים בסיר את הגזר, הבצל, הסלרי והשום. מוסיפים ליטר וחצי מים ומחכים לרתיחה. 2מתבלים את המרק בציר העוף, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, פפריקה אדומה וממשיכים לבשל כ-40 דקות נוספות. 3מוסיפים את האפונה וממשיכים לבשל לעוד מספר דקות. להכנת הבצקניות: 1בסיר גדול מרתיחים מים עם כף מלח. 2 מכינים את הבצק לבצקניות: מערבבים ביחד קמח, שמן, ביצים, מים, מלח ופלפל. מערבבים קלות עד לקבלת בצק רך. 3יוצרים מעין כופתאות בעזרת שתי כפיות, ומבשלים במים הרותחים כ-4-5 דקות. 4בעזרת כף מחוררת, שולים את הבצקניות מהמים לתוך כלי סינון ומטפטפים עליהן מעט שמן זית למניעת הידבקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |