
המצרכים (2 מנות):לגלילות החצילים
לסלט התאילנדי
אופן ההכנה:אופן הכנת הגלילות: 1את פרוסות החצילים זורים במעט מלח גס, מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים אותן משני הצדדים עד להזהבה. מסירים ומניחים על נייר סופג עד שהן קרות. 2את הפטרוזיליה והבצל קוצצים במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה גסה- לא מחית! מערבבים אל תוך הבשר. מוסיפים מלח, פלפל, כמון וגרגירי הכוסברה. 3מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את התערובת עד שהבשר מוכן ואף מעט זהוב. מעבירים לקערה כדי שיתקרר מעט. 4כדי להרכיב את הגלילות, מורחים על כל פרוסה של חציל שכבה של ריקוטה. מפזרים מעט מהשום הכתוש ומניחים כף נדיבה מהבשר בצד המעט רחב יותר של הפרוסה, ומתחילים לגלגל. אופן הכנת הסלט: 1את החציל חותכים לפרוסות ולאחר מכן לאורך (למעין גודל של גפרור). 2את המלפפון מנקים מגרעינים וחותכים לרצועות דקות בגודל של החציל. 3מערבבים פנימה את הבצל והשמיר, מוסיפים את השמנת החמוצה, מלח ופלפל. סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (2 מנות) – גלילות חצילים ממולאים בבקר:
סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (2 מנות) – סלט חציל תאילנדי:
![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |