
המצרכים (4 מנות):לבצק
לקרם
לעיטור
אופן ההכנה:להכנת הבצק: 1מערבבים במיקסר את הקמח, הסוכר, השקדים והחמאה עד לקבלת תערובת פירורית. 2מוסיפים את המלח, החלמון, המים והחומץ ומערבבים עוד כחצי דקה עד שהתערובת מתגבשת. 3עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים כחצי שעה-שעה. 4משמנים תבנית פאי בקוטר 24 ס"מ בחמאה מומסת. 5מרדדים את הבצק (על גבי נייר אפיה או משטח מקומח קלות) כך שגודלו יהיה מעט יותר גדול מקוטר התבנית. 6סוגרים את חלקו העליון של הבצק על המערוך ומגלגלים בעדינות כלפינו עד לליפוף כל הבצק על המערוך. מרימים ופותחים את הבצק מעל התבנית. 7מהדקים בעדינות את הבצק באופן שיכסה את צורתה של התבנית במלואה. 8מחוררים את תחתית הבצק שבתבנית בעזרת מזלג. מניחים יריעת נייר אפיה מעל הבצק ומעליו מעט קטניות מכל סוג שהוא, על מנת שבמהלך האפייה הבצק לא יתרומם. 9אופים בחום של 180 מעלות כרבע שעה, מסירים את הקטניות ונייר האפייה מן התבנית ואופים לעוד כ-10 דקות. להכנת הקרם: 1טוחנים את הפירות למחית חלקה במעבד מזון. 2מערבבים את מחית הפירות יחד עם הגבינה לתערובת אחידה ומעבירים לקירור. 3מקציפים את השמנת יחד עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה ומעבירים לקירור. 4מעבירים את תערובת הפירות והמסקרפונה אל הקצפת ומערבבים עד לקבלת קרם אוורירי. להרכבת הפאי: 1מניחים את הקרם על תחתית הפאי עד ל 3/4 גובה העוגה. 2ממיסים כוס סוכר עם כוס מים חמים לקבלת סירופ סוכר. 3מניחים את פרוסות הפירות והממתקים מעל הקרם ואת הפירות מברישים בסירופ הסוכר. 4מקררים ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |