אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

ממולאים צבעוניים

כל מה שהמתכון הזה צריך זה רק 18 דקות של עבודה נטו, סיר אחד ויש לכם ארוחת ערב על השולחן

|mako אוכל| פורסם18:52
ממולאים של אלקנה - סיר ראשון (צילום: אלקנה ביטון)
צילום: אלקנה ביטון
Rating:517reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות-

המצרכים (6 מנות):

לרוטב

  • 2 בצלים קצוצים דק
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 260 גרם רסק עגבניות
  • 260 גרם עבניות מרוסקות
  • 1 כפית סוכר
  • ½ כפית פפריקה מתוקה
  • ¼ כפית פפריקה חריפה
  • מלח ופלפל שחור
  • חופן פטרוזיליה

למילוי

  • 3 יחידות פלפל אדום וצהוב
  • 2 חצילונים קטנים
  • 3 קישואים עגולים או רגילים
  • 1 בצל קצוץ דק (אפשר גם מטוגן)
  • ½ קילו בשר טחון
  • כוס וחצי אורז
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1 כף רסק עגבניות
  • ½ כפית פפריקה מתוקה
  • כף פטרוזיליה קצוצה
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

עלות: כ-53 שקלים

1מטגנים את הבצל עד שהוא הופך שקוף, מוסיפים את השום ואחרי מספר שניות את רסק העגבניות. מערבבים.

2מוסיפים את העגבניות המרוסקות, הסוכר, התבלינים וכוס המים, ומבשלים על אש נמוכה.

3בנתיים מכינים את הירקות: מרוקנים את הפלפלים, הקישואים והחצילונים מהמילוי ומניחים אותם בצד.

4מערבבים בקערה את שאר מצרכי המילוי. כאשר התערובת אחידה, ממלאים את הירקות איתה. מניחים את הירקות בסיר עם הרוטב, ומוודאים שהוא מכסה את הירקות. במידה ולא, מוסיפים מים.

5מביאים לרתיחה ומורידים את האש למינימום. מבשלים ברוטב כ-35-40 דקות עם מכסה סגור.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il