
המצרכים (4 מנות):
לרוטב
אופן ההכנה:אופן ההכנה: 1מערבבים בקערה את כל מרכיבי תערובת הקציצות, מפלפלים וממלחים. 2מחממים שמן במחבת. את 2/3 כוס פירורי הלחם משטחים בצלחת עמוקה, 3יוצרים כדורים מתערובת הקציצות, מגלגלים בצלחת עם פירורי הלחם, משטחים מעט ומטגנים כ-2 דקות מכל צד, לצורך קבלת קרום זהוב. הרוטב: 1בסיר רחב מטגנים בשמן זית את שיני השום. לאחר חצי דקה מוסיפים את העגבניות המגורדות לסיר, מפלפלים וממלחים, מבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות. 2מסדרים ברוטב את הקציצות המטוגנות וממשיכים לבשל כ-10 דקות נוספות. במידה וצריך – לפלפל ולהמליח לפי הטעם. מומלץ להגיש עם לחם טרי. סימון תזונתיעבור מנת הגשה:
![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |