אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

ארטישוק במילוי פטריות

קל פשוט וטעים

|גלריית המומחים| פורסם13:31
עלי ארטישוק (צילום: SXC)
צילום: SXC
Rating:4.49reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (7 מנות):

  • 2 שקיות לבבות ארטישוק קפואים
  • בצל אחד
  • 2 חבילות פטריות שמפיניון טריות
  • 250 גרם צנובר
  • 8 שיני שום
  • 1/2 חבילת פטרוזיליה
  • 3 כפיות מלח ים
  • קורט פלפל שחור
  • 2 ביצים אורגניות
  • 2 כפות גדושות קמח מלא הרדוף אורגני
  • 2 כפות גדושות כורכום

אופן ההכנה:

1חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים עד שמשחים. 2. מבשלים את הארטישוקים לפי ההוראות בשקית (משאירים בצד לקירור). 3. קוצצים את הפטריות לחתיכות קטנות. 4. קוצצים דק את הצנוברים, השום והפטרוזיליה ומערבבים בכלי את כל חומרי המילוי מלבד הכורכום, יחד עם הבצל שטיגנו קודם. 5. בעזרת כף, ממלאים את הארטישוקים במילוי, עד שנוצרת כיפה מעל הארטישוק. 6. מסדרים את הארטישוקים בשכבה אחת בסיר רחב ומוסיפים מים בגובה הארטישוקים + הכורכום, ומבשלים כ-20 דקות על אש בינונית

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il