מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

מאפינס ספגטי עם תרד וקשקבל

אם אתם מאותם אנשים שמחפשים מתכונים סופר קלילים ומהירים שמשלבים המון דברים טובים, המאפינס החמודים האלה הם בדיוק מה שחיפשתם: פסטה, תרד וקשקבל שמתאחדים יחד למאפה אחד מיוחד

|mako אוכל| פורסם08:24
מאפינס ספגטי עם תרד וקשקבל (צילום: דרור עינב, mako אוכל)
צילום: דרור עינב, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (5 מנות):

  • 100 גרם ספגטי
  • 400 גרם תרד חלוט (אפשר קפוא), קצוץ גס
  • 2 ביצים
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 50 גרם גבינה בולגרית (או פטה), מפוררת
  • 50 גרם קשקבל (או צ'דר), מגוררת
  • 2 כפות שמיר, קצוץ (או עירית, פטרוזיליה או אורגנו יבש)
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 30 גרם גבינה קשה

אופן ההכנה:

1משמנים תבנית שקעים של קאפקייקס.

2מחממים תנור ל-180 מעלות.

3מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן. מסננים, מערבבים עם מעט שמן ומניחים בצד.

4מערבבים בקערה את כל שאר המרכיבים למעט הגבינה הקשה בסוף. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את הפסטה ומערבבים אותה בעדינות עם שאר המסה.

5מעבירים את התערובת לתבנית השקעים, מפזרים מעל את הגבינה הקשה ואופים כ-20 דקות עד להזהבה.

>> בפעם שעברה תקתקנו אטריות אורז עם בשר טחון

>> והנה עוד מתכוני פסטות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il