
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מייבשים היטב את כרעי העוף ומקמחים מכל הצדדים (אופציונאלי). 2מנגבים את פטריות השמפיניון במגבת לחה ומסירים את הגבעולים. 3קוצצים ופורסים את כל הירקות. 4מחממים בסיר גדול (שנכנס לתנור) את שמן הזית. כשהשמן חם, מוסיפים את כרעי העוף ומטגנים עד השחמה מכל הצדדים. מעבירים לקערה. 5מטגנים בסיר את הבצל, הגזר והשום במשך 5 דקות. מוסיפים את הפטריות והפלפל האדום ומטגנים 8 דקות נוספות. 6מחזירים את העוף לסיר, מתבלים במלח ופלפל. 7מוסיפים את השמפניה ומביאים לרתיחה. חשוב שהשמפניה תכסה את העוף כולו. אם צריך, מוסיפים עוד קצת. 8מכסים את הסיר ומעבירים לתנור בחום של 180 מעלות. אופים כשעה וחצי. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |