
רולדת שוקולדמתכון לגלילה אוורירית ממולאת בממרח קקאו ואגוזים. קינוח נפלא לאוהבי השוקולד![]() צילום: שחר פליישמן, מתכון בטוח 2, הוצאת פן וידיעות ספרים |
המצרכים :לבצק:
למלית:
אופן ההכנה:1מערבבים את חומרי הבצק במעבד מזון או ביד, עד שמתקבל בצק רך ולא דביק. עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לשעה. 2מקמחים את משטח העבודה ומרדדים את הבצק דק דק. 3מורחים על הבצק באופן אחיד את ממרח השוקולד, ומפזרים מלמעלה חתיכות של שוקולד אגוזים. 4מגלגלים לרולדה, סוגרים את הקצוות ואופים חצי שעה ב-180 מעלות. מצננים 10 דקות וזוללים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |