
המצרכים :
אופן ההכנה:1ממיסים במיקרוגל שוקולד לבן עם מחצית מכמות החלב לתערובת חלקה, ומצננים לטמפרטורת החדר. ממיסים בקערה נפרדת שוקולד מריר עם שארית החלב, ומצננים לטמפרטורת החדר. 2מקציפים במערבל חשמלי שמנת מתוקה עם פודינג וניל לקצפת יציבה. מוסיפים גבינת שמנת, גבינה לבנה, אבקת סוכר ותמצית וניל ומקציפים קלות לקרם חלק. 3מחלקים את הקרם בין שתי קערות, חצי חצי. מוסיפים לאחת שוקולד לבן מומס ולשנייה שוקולד מריר מומס, וטורפים כל אחת מהתערובות לקרם חלק. 4מניחים על תחתית תבנית 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה שכבה של ביסקוויטים כך שיכסו כמה שיותר מהתחתית. שוברים כמה ביסקוויטים כדי למלא את החורים. משטחים מעל מחצית מכמות קרם הגבינה והשוקולד הלבן. מסדרים שכבת ביסקוויטים נוספת, ומשטחים מעל מחצית מקרם השוקולד המריר. חוזרים על הפעולה עם שכבת ביסקוויטים נוספת וקרם גבינה ושוקולד לבן, ומסיימים בשכבת ביסקוויטים אחרונה ומעליה קרם שוקולד מריר. מעבירים לקירור להתייצבות למשך הלילה. לפני ההגשה מעטרים את העוגה בכדורי פררו רושה. * אם רוצים לחלץ את העוגה מהתבנית מומלץ להניח מבעוד מועד סביב דופנות התבנית שקף אפייה, ולחלץ את העוגה מהתבנית לאחר כמה שעות של הקפאה. לבלוג של ענבל –פיית העוגיות תגיות:עוגת שוקולד גבינה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |