אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

עלי גפן ממולאים

מנה צמחונית מפנקת ובריאה בבישול איטי

|טבע הריפוי| פורסם17:52
עלי גפן ממולאים (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:3.327reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • עלי גפן (טריים או משומרים)
  • ‏2 וחצי כוסות אורז עגול לא מבושל‏
  • ‏2 עגבניות קצוצות‏
  • ‏5 בצלים ירוקים קצוצים
  • ‏1 וחצי כפות מלח גס‏
  • ‏1 וחצי כפות מלח לימון‏
  • מעט פלפל שחור
  • ‏2-3 תפוחי אדמה‏

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-100 מעלות. 2. פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות ומסדרים בשכבה בסיר רחב. 1. שוטפים את עלי הגפן ומערבבים את חומרי המילוי. 2. מניחים מעט מן המילוי במרכז העלה ‏ומגלגלים. מקפלים מהקצוות שלא יתפרק ומניחים הפוך (כשהפתח למטה) בסיר המרופד בפרוסות תפוחי אדמה. ‏ 3. מכסים במים, להביא לרתיחה. להכניס לתנור שחומם מראש, ל 7-8 שעות

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il