
המצרכים (1 מנות):לרוטב שמן הזית
בנוסף
אופן ההכנה:אופן הכנה רוטב שמן זית: 1מחממים את השמן במחבת. טוחנים את השום במקביל. 2כשהשמן רותח מכבים את האש ומוסיפים את כל המרכיבים חוץ מהעגבנייה. מערבבים ומעבירים לכלי קר. 3מוסיפים את העגבניות. אופן הכנה של המנה: 1מניחים את הכבדים בקערת ערבוב. מוסיפים מלח, פלפל, תימין ומעט שמן זית. 2צולים על הגריל עד מידת עשייה rare. 3בצלחת הגשה מניחים 5-6 עלי רוקט, מזלפים מעט מהרוטב בצלחת. 4כשהכבדים מוכנים מחזירים לקערה, מוסיפים כף רוטב, מערבבים ומסדרים בצלחת. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |