אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

כבדים בגריל

מנה בשרית שכולם יוכלו ליהנות ממנה. אתם תישענו לאחור ותספגו את המחמאות

|מונא| פורסם15:22
כבדים בגריל
Rating:4.315reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (1 מנות):

לרוטב שמן הזית

  • כף שמן זית
  • 2 שיני שום קלופות
  • פטרוזיליה קצוצה-לפי הטעם
  • חצי עגבנייה גדולה אדומה מאוד טחונה עם הקליפה
  • מלח ים
  • מעט פלפל שחור
  • 1 פלפל שאטה גרוס

בנוסף

  • 150 גרם כבדי עוף נקיים
  • מלח
  • פלפל
  • תימין
  • עלי רוקט
  • רוטב שמן זית (ראה מתכון)

אופן ההכנה:

אופן הכנה רוטב שמן זית:

1מחממים את השמן במחבת. טוחנים את השום במקביל.

2כשהשמן רותח מכבים את האש ומוסיפים את כל המרכיבים חוץ מהעגבנייה. מערבבים ומעבירים לכלי קר.

3מוסיפים את העגבניות.

אופן הכנה של המנה:

1מניחים את הכבדים בקערת ערבוב. מוסיפים מלח, פלפל, תימין ומעט שמן זית.

2צולים על הגריל עד מידת עשייה rare.

3בצלחת הגשה מניחים 5-6 עלי רוקט, מזלפים מעט מהרוטב בצלחת.

4כשהכבדים מוכנים מחזירים לקערה, מוסיפים כף רוטב, מערבבים ומסדרים בצלחת.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il