1מערבבים את הקמח, החמאה ואבקת הסוכר במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים את הביצה ומערבבים שוב. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
2תולשים מהבצק כמה חתיכות קטנות (כמספר הצבעים שרוצים). צובעים כל חתיכה בצבע אחר: פשוט מוסיפים מעט מאוד מהצבע ולשים ביד עד שכל החתיכה צבועה באופן אחיד.
3מכינים את אוזני ההמן: מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של כחצי ס"מ. קורצים חתיכות קטנטנות מהבצקים הצבעוניים ומדביקים בתוך העיגולים, כמה ואיך שרוצים (הבצק הצבעוני נדבק בקלות, אין צורך בשום "דבק").
4הופכים את כל העיגולים (הצד עם הקישוטים הצבעוניים צריך להיות הצד החיצוני של אוזני ההמן). ממלאים בממרח שוקולד ומקפלים למשולשים.
5מסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה ואופים 15-20 דקות ב-180 מעלות.
>> לאתר של שרית רובינשטיין
>> עוד מתכונים לאוזני המן