אוכל
אוכל
חגים

הכי קל, הכי מיוחד: אוזני המן שחור-לבן

בצק שמתמסר בקלות ומילוי מוכן שצריך רק לזלף. ככה עושים את זה פשוט

אוזני המן שחור-לבן (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:3.530reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבצק:

  • 210 גרם חמאה רכה
  • 75 גרם אבקת סוכר (חצי כוס ועוד שתי כפות)
  • 75 גרם אבקת שקדים (2/3 כוס)
  • 1 ביצה
  • 270 גרם קמח (2 כוסות) + 30 גרם קקאו (2 כפות) (בשביל בצק רגיל: 300 גרם קמח, בלי קקאו)
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קליפה מגוררת מלימון אחד

למילוי

  • ממרח חלבה

אופן ההכנה:

1מקרימים את החמאה עם אבקת הסוכר ואבקת השקדים במיקסר עם וו גיטרה.

2מוסיפים את הביצה ובסוף את הקמח והקקאו, הווניל והלימון ולשים לישה קצרה, רק עד ליצירת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לכשעה.

3מרדדים את הבצק (על משטח מקומח) לעובי 3 מ"מ וקורצים עיגולים קטנים.

4מזלפים בעזרת שק זילוף מעט ממרח חלבה במרכז כל עיגול ומקפלים לצורת משולש.

5מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ולאפות כ-15 דקות ב-150 מעלות. מצננים ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> למדריך אוזני ההמן השלם שלנו

>> והנה המלצות מדליקות למשלוח מנות ביתי

>> כל המתכונים לאוזני המן

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il