
הכי קל, הכי מיוחד: אוזני המן שחור-לבןבצק שמתמסר בקלות ומילוי מוכן שצריך רק לזלף. ככה עושים את זה פשוט![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :לבצק:
למילוי
אופן ההכנה:1מקרימים את החמאה עם אבקת הסוכר ואבקת השקדים במיקסר עם וו גיטרה. 2מוסיפים את הביצה ובסוף את הקמח והקקאו, הווניל והלימון ולשים לישה קצרה, רק עד ליצירת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לכשעה. 3מרדדים את הבצק (על משטח מקומח) לעובי 3 מ"מ וקורצים עיגולים קטנים. 4מזלפים בעזרת שק זילוף מעט ממרח חלבה במרכז כל עיגול ומקפלים לצורת משולש. 5מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ולאפות כ-15 דקות ב-150 מעלות. מצננים ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> למדריך אוזני ההמן השלם שלנו ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |