אוכל
אוכל
חגים

תבשיל ירקות אביב

מתכון לפסח של השף רפי כהן

|אדום אדום| פורסם12:24
תבשיל ירקות (צילום: Richard Sprang, GettyImages IL)
צילום: Richard Sprang, GettyImages IL
Rating:2.938reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 1 קילוגרם אפונה טרייה
  • 1 קילוגרם פול ירוק קלוף פעמיים (ללא קליפה חיצונית ופנימית)
  • 8 ראשי ארטישוק נקיים וחצויים לשניים
  • 3 שורשי סלרי, קלופים וחתוכים לרבעים
  • 8 גבעולי סלרי אמריקאי חתוכים לגודל 4 סנטימטר
  • 3 כוסות בצל לבן קצוץ
  • 2 ליטר מרק עוף צח
  • 1 כוס שמן זית
  • פלפל לבן גרוס
  • מלח

אופן ההכנה:

1בסיר רחב על להבה בינונית מאדים את הבצל הלבן והסלרי הירוק עם שמן הזית במשך 10 דקות, ללא צבע. 2. מוסיפים את ראשי הארטישוק והסלרי, מלח ופלפל לבן ומבשלים כ-20 דקות נוספות. 3. יוצקים את ציר העוף, מביאים לסף רתיחה, מוסיפים את הפול והאפונה ל-10 דקות בישול נוספות. 4. מוזגים לצלחות עם מחצית מכמות הנוזלים שבסיר ומזלפים מעל שמן זית טרי.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il