
המצרכים (30 מנות):
למילוי
אופן ההכנה:1מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את אבקת הסוכר והחמאה. 2מוסיפים חלמון בצורה איטית ואחריו את החלב. 3מערבבים קמח ואבקת אפיה ומוסיפים בפעם אחת. מערבבים עד לקבלת הבצק, אך לא יותר מזה. 4עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים במקרר למנוחה, לפחות שעתיים. 5בינתיים מכינים את המילוי: מרתיחים חלב עם תחליף סוכר, מוסיפים גרדת לימון ופרג ומרתיחים שוב. מורידים מהאש ומוסיפים חמאה. מערבבים עד שהחמאה נמסה ומקררים. 6מחממים תנור ל-160 מעלות. 7מרדדים לעובי של 2 מ"מ וחורצים בעזרת מקל או כוס. 8שמים מילוי באמצע וסוגרים לצורת משולש. 9אופים בתנור שחומם מראש, עד לקבלת צבע זהוב. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |