1 אופים יחד את תפוח האדמה והבטטה בחום של 200 מעלות למשך רבע שעה עם כיסוי.
2. לאחר מכן מורידים את הכיסוי ואופים כ – 20 דקות נוספות באותו החום.
3. מועכים למחית.
4. מאדים את הכרישה עם שמן הזית יחד עם כל התבלינים.
5. מאחדים את הכרישה, תפוח האדמה והבטטה, מוסיפים את הביצים ואת הקמח ומגלגלים ללביבות במשקל 50 גרם (בגודל כף יד).
6. מצפים בביצה ובפירורי קמח מצה ומטגנים בשמן עמוק.
7 טיפ ללביבות: הסוד הוא להשתמש בשמן קאנולה בלבד, כשהוא טרי וללא טיגון קודם. לפני כל טיגון הקפידו לעטוף את הלביבה עם קמח וביצה, ושמרו שהשמן יהיה בחום הנכון. והכי חשוב: טגנו את הלביבה בצורה מדודה, ואל תגרמו לה לשחות בשמן.