אוכל
אוכל
חגים

"נקניק" שוקולד עם פיסטוקים

חטיף טעים טעים וכשר לפסח, שמכינים מראש וחותכים את הכמות הרצויה ממש לפני ההגשה

|נטע בשביל השוקולד| פורסם15:21
נקניק שוקולד לפסח (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
Rating:4.541reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 8 מצות
  • 1 כוס יין מתוק (עדיף אדום)
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 1/2 כוס חלב
  • 2 כפות אבקת קקאו
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כפית נס קפה
  • 150 גרם חמאה חתוכה לקוביות
  • 3 כפות ליקר קוואנטרו
  • 1/2 כוס פיסטוקים קלויים

אופן ההכנה:

1מפוררים את המצות ומשרים אותן ביין.

2ממיסים בסיר על אש קטנה את החלב, אבקת הקקאו, השוקולד, הסוכר והקפה הנמס.

3מסירים מהאש ומוספים את החמאה. מערבבים עד להמסה ומוסיפים את הליקר.

4סוחטים את המצות, מוסיפים לתערובת יחד עם הפיסטוקים, ומערבבים.

5מחלקים את התערובת לשלוש, מגלגלים כל שליש בנייר אלומיניום או נייר אפייה לגליל מאורך, ומצננים במקרר כשעתיים.

6לפני ההגשה חותכים את הגליל לפרוסות ומפזרים פיסטוקים מעל.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il