אוכל
אוכל
חגים

לביבות תפוחי אדמה מתובלות

בשדרוג קינמון ואגוז מוסקט

|mako| פורסם17:56
לביבות תפוחי אדמה מתובלות (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
Rating:53reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 3 תפוחי אדמה

  • 1/2 בצל
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קמח
  • מלח
  • פלפל
  • 1/2 כפית קינמון טחון טרי
  • 1/4 כפית מוסקט טחון טרי
  • לטיגון: שמן קנולה

אופן ההכנה:

1מקלפים את תפוחי האדמה ומגררים לתוך קערה. סוחטים מעט מהנוזלים. 2. מוסיפים את הביצים, למניעת השחרה. 3. קוצצים את הבצל דק ומוסיפים לתערובת. 4. מוסיפים כף קמח ומערבבים. אם התערובת דלילה מדי מוסיפים כף נוספת. 5. מתבלים ומחממים מחבת עם 2 כפות שמן. מטגנים את הלביבות כשלוש דקות מכל צד. 6. מגישים עם סוכר, שמנת חמוצה או אנטיפסטי זריז.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il