אוכל
אוכל
חגים

פטה כבד עוף לחג

מתכון פשוט להכנה של השף דודו כהן

|| פורסם10:05
פטה כבד עוף של דודו כהן שף דניאל (יח``צ:  יחסי ציבור )
יח``צ: יחסי ציבור
Rating:45reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 1 קילוגרם כבד עוף
  • 100 גרם מחמאה
  • 50 גרם דבש
  • 2 חלמונים
  • 40 סמ"ק ברנדי
  • פלפל גרוס
  • מלח גס

אופן ההכנה:

1צורבים את הכבד בצליה משני הצדדים (יש להיזהר לא לייבש). 2. במעבד מזון מכניסים את המחמאה עם החלמונים, מערבבים יחדיו, מוסיפים את הכבדים ומעבדים עד קבלת מרקם אחיד וחלק. 3. מוסיפים את הדבש, הברנדי, מלח ופלפל ומעבדים שנית עד קבלת ממרח כבד עוף חלק ואחיד. 4. טועמים ומשפרים לפי הטעם והצורך. 5. אופציונאלי: עם סיום ההכנה מעבירים את הממרח לכלי אישי חד פעמי (משומן בשמן) ומקררים למשך הלילה. מוציאים מהכלי ופורסים לצלחת אישית.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il