אוכל
אוכל
חגים

בורמילוס - סופגניות בצקניות

סופגניות קלילות, אווריריות ומהירות הכנה מהבלקן, טבולות בסירופ סוכר חם

בורמילוס - סופגניות בצקניות (צילום: פסקל פרץ-רובין,  יחסי ציבור )
צילום: פסקל פרץ-רובין, יחסי ציבור
Rating:4.613reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • 3 כוסות קמח מנופה

  • 25 גרם שמרים טריים
  • קורט מלח
  • 1 כף סוכר
  • 1/4 2 כוסות מים
  • שמן לטיגון

לסירופ

  • 1/2 1 כוסות מים

  • 1 כוס סוכר
  • 2-3 כפות מיץ לימון
  • 1 מקל קינמון קטן

אופן ההכנה:

1שמים בקערה עמוקה את הקמח, מפזרים סביב את השמרים, צרים גומה במרכז ולתוכה מוסיפים את המלח והסוכר. מוסיפים בהדרגה את המים ולשים תוך כדי תנועות נמרצות עד לקבלת עיסה דלילה מעט.

2מכסים ומניחים לתערובת הבצק לתפוח כשעה וחצי.

3מחממים את השמן לטיגון בסיר עמוק. נוטלים בכף גדולה מתערובת הבצק. בכף נוספת מטילים את מנת התערובת לתוך השמן החם. מטגנים היטב את הבצקניות משני הצדדים עד לקבלת גוון זהבהב. מוציאים ומניחים על נייר סופג.

4מערבבים את כל חומרי הסירופ בסיר בינוני ומבשלים על להבה בינוני כ-25-30 דקות. מצננים מעט.

5טובלים את הסופגניות בסירופ החם מספר שניות ומוציאים על מגש הגשה.

>> לכל מתכוני הסופגניות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il