1מקציפים את החלמונים עם החלבון ו-1/4 כוס סוכר במשך 5 דקות, עד לקבלת קציפה תפוחה ובהירה.
2מפזרים ג'לטין על פני חלב בקערית, ומניחים ל-2 דקות. מחממים את הג'לטין התפוח במיקרוגל במשך 10-15 שניות, עד לקבלת תערובת חלקה.
3מוסיפים את הג'לטין לקצף הביצים תוך כדי הקצפה במהירות נמוכה.
4בקערת מיקסר נקייה מקציפים שמנת מתוקה עם 1/4 כוס סוכר וכף אינסטנט וניל לקצפת יציבה. מוסיפים את הגבינה תוך כדי הקצפה איטית, ומקפלים פנימה את תערובת הביצים.
5מניחים את בסיס הטורט בתבנית ויוצקים מעל את המלית. מעבירים למקרר לשעתיים. מוציאים ומורחים את מחית האוכמניות.