מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

שייק בננות ותמרים

המרקם קרמי וסמיך כמעט כמו גלידה, המתיקות משגעת ללא תוספת סוכר, הערכים התזונתיים בשמיים, והטעם? הטעם הוא בול מה שאנחנו מחפשים בשייק. 6 מרכיבים פשוטים והוא שלכם

|mako אוכל| פורסם07:35
שייק בננות ותמרים (צילום: ענבל לביא, mako אוכל)
צילום: ענבל לביא, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • 10 תמרים יבשים, גדולים ורכים (200 גרם), רצוי מזן מג'הול
  • 2 בננות בשלות, קפואות
  • 400 מ"ל (פחית) חלב קוקוס/חלב /חלב סויה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • חצי כפית קינמון טחון
  • 6-8 קוביות קרח

אופן ההכנה:

1מגלענים את התמרים, קולפים את הבננות הקפואות וחותכים לפרוסות עבות.

>> עוד מתוקים שווים בבלוג של ענבל -פיית העוגיות

2טוחנים בבלנדר את התמרים ופרוסות הבננה עם החומרים לקבלת שייק סמיך וחלק. מוסיפים מעט מים בהתאם לסמיכות הרצויה.

3יוצקים את השייק לצנצנות שייק או לכוסות גבוהות ומגישים מיד.

* המתכון מתאים ל-2 כוסות גדולות או ל-4 כוסות סטנדרטיות

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il