אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

תפוחי אדמה עם עגבניות בתנור

חגיגה של ירקות בתנור

|עושים חיים וטעים| פורסם18:04
תפוחי אדמה בחנות ירקות (צילום: עודד קרני)
צילום: עודד קרני
Rating:3.812reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 5 תפוחי אדמה
  • 3 בצלים גדולים
  • 4 כפות אורגנו יבש
  • 4 עגבניות קלופות
  • שמן זית
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

קולפים את תפוחי האדמה ומאדים אותם. חותכים את הבצל לפרוסות דקות (כחצי ס"מ). בקערה קטנה מערבבים כוס שמן זית עם 3 כפות אורגנו ומלח פלפל. טובלים את פרוסות תפוחי האדמה בקערה, כך שיהיו מצופות. בינתיים, מטגנים את הבצל במחבת, בשמן זית. בתבנית קטנה מניחים את פרוסות תפוחי האדמה והבצלים צפוף, בצורת רעפים. מעל השכבה הזו שמים את העגבניות המקולפות ומעליהן מפזרים עוד אורגנו ופלפל. מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך כרבע שעה, עד שהמאפה ישחים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il