אוכל
אוכל
מתכונים בריאים

סלט אפונה ‏

סלט צבעוני ומרענן

|טבע הריפוי| פורסם13:12
קלחי תירס (צילום: עודד קרני, mako אוכל)
צילום: עודד קרני, mako אוכל
Rating:55reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • ‏3 כוסות אפונה ירוקה קפואה
  • כוס גרעיני תירס קפואים
  • כוס גזר קצוץ דק
  • כוס גבעולי סלרי קצוצים דק
  • כוס פלפל אדום קצוץ דק
  • ‏1 וחצי כפיות בצל מגורר‏
  • רבע כוס חומץ יין מתובל
  • חצי כוס כוסברה קצוצה דק
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מרתיחים בסיר 6 כוסות מים. מוסיפים את האפונה ומבשלים במשך 10 דקות. מסננים ושוטפים במי ברז קרים. מסננים ‏שוב, ושומרים בצד. מרתיחים 6 כוסות מים בסיר שני. מוסיפים תירס, גזר, סלרי ופלפל, ומביאים שוב לרתיחה. מבשלים ‏במשך 1-2 דקות. מסננים ושוטפים במי ברז קרים. מסננים שוב . ‏שמים את הירקות המבושלים בקערה. מוסיפים בצל וחומץ ומערבבים. משהים 30 דקות, לפחות, בטמפרטורת החדר. ‏ כ- 30 דקות לפני ההגשה מוסיפים את הכוסבר. מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים בתנועות הקפצה

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il