
סלט בהשראת המטבח הסיני, אבל הולך טוב גם עם לחם וכוס בירה. המצרכים (4 מנות):
לרוטב
אופן ההכנה:1ממלאים סיר (לא מאלומיניום) במים, ממליחים קלות ומביאים לרתיחה. מכינים לצידו קערת מי קרח. 2חולטים את הברוקולי במשך 3-4 דקות, מסננים ומעבירים מיד למי הקרח. 3מערבבים את חומרי הרוטב. 4מסננים שוב את הברוקולי ומערבבים עם הבשר והרוטב. משהים כחצי שעה. מפזרים למעלה את אגוזי הקאשיו ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |