
המצרכים (10 מנות):
לקישוט
אופן ההכנה:1מרפדים בנייר אפייה ומשמנים תבנית עגולה בקוטר של 24 או 26 ס"מ. משמנים גם את דפנות התבנית ומפזרים עליהם ועל הבסיס מעט סוכר. 2מחממים תנור ל-180 מעלות. 3ממיסים את השוקולד עם החמאה בסיר כפול (בן מארי). מורידים מהאש ומוסיפים את הברנדי. מניחים בצד לקירור. 4טורפים את החלמונים עם הסוכר בקערה (או במיקסר) עד שהתערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את החמונים אל השוקולד בתנועות קיפול, ומוסיפים גם את אגוזי הלוז הטחונים. 5בקערה נפרדת (או במיקסר, עם קערה נקייה), מקציפים את החלבונים לקצף רך. 6מחברים את 2 התערובות: מערבבים מעט מקצף החלבונים עם תערובת השוקולד, ואז מוסיפים ב-2-3 נגלות את שאר הקצף אל התערובת השוקולדית. 7מוזגים את הבלילה אל תוך התבנית ומסדרים את חצאי האגסים מעל, עם הצד הבולט למעלה. 8אופים כ-40 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש עם מעט פירורים. 9אפשר להגיש עם קצפת לא ממותקת, סירופ שוקולד, גאנאש שוקולד, אבקת סוכר, או סתם ככה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |