אוכל
אוכל
דגים

פילה של מוסר ים

דג מוסר על סלט של פול ירוק, נענע, תחתיות ארטישוק ולימון כבוש

|מאסטר שף| פורסם15:00
המנה של בילי שריקר
Rating:3.33reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 4 פילטים של מוסר

  • 1/2 כוס יין לבן יבש
  • 1 בצל
  • פטרוזיליה
  • בזיליקום
  • 1/2 חבילת חמאה
  • 3 שיני שום כתושות
  • 500 גרם פול ירוק
  • צרור נענע
  • 500 גרם תחתיות ארטישוק
  • 4 כפות לימון כבוש
  • מלח פלפל מיץ לימון

אופן ההכנה:

1מטגנים את הדג במחצית מכמות החמאה משני הצדדים ולא מבשלים עד הסוף משום שהוא ממשיך להתבשל ברוטב. 2. מטגנים באותה מחבת את הבצל והשום. 3. מוסיפים את יתרת החמאה והיין ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם מעט. 4. מוסיפים את עשבי התיבול. 5. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. 6. מניחים את הדג בתוך הרוטב עד להגשה.

סלט:1חולטים את הפול ותחתיות הארטישוק במים רותחים מומלחים ומסננים. 2. חותכים את תחתיות הארטישוק לקוביות. 3. קוצצים היטב את הנענע והלימון הכבוש. 4. מערבבים הכל ומתקנים תיבול.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il