אוכל
אוכל
דגים

סלמון בשקית ב-20 דקות

השף העירום מציג מתכון מהיר ומשובח לסלמון אפוי - כמה פשוט ככה טעים

|mako| פורסם09:15
סלמון עם ירקות
Rating:51reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

  • 400 גרם פילה סלמון טרי

  • 50 גרם שעועית ירוקה דקה
  • 50 גרם שעועית ירוקה עבה
  • 1 פלפל אדום קטן
  • 15 גרם חמאה
  • 3 כפות יין לבן (אופציה. כל יין יתאים)
  • קורט תימין יבש (אופציה)
  • מלח, פלפל
  • שמן זית או קנולה

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל250 מעלות 2. מכינים את השקית: פורסים על משטח העבודה יריעה של נייר אלומיניום באורך 50 ס"מ ומעליה יריעה בגודל זהה. מהדקים את היריעה העליונה לתחתונה באמצעות קיפול של שלוש דפנות בלבד מוערכים קצת כדי להדק היטב. עכשיו אמורה להיות לכם שקית שפתוחה רק בצד אחד. 3. חולטים את השעועית: מכינים קערה עם מים קרים מאוד ומניחים בצד, מרתיחים מים ומוזגים לסיר עם מעט מלח, זורקים את השעועית למים הרותחים משהים אותה שם שלוש דקות מסננים ומעבירים למים הקרים (המים הקרים אינם הכרחיים אך הם מעניקים לשעועית צבע מרהיב ומרקם נחמד). 4. בינתיים פורסים את הפלפל לפרוסות גסות ומכניסים לשקית. 5. חורצים את הסלמון לכל אורכו, בערך בכל שלושה סנטימטרים. ממליחים, מפלפלים, מושחים בשמן זית או קנולה. מוודאים שהתיבול חילחל גם לתוך החריצים. (מומלץ להשתמש בכפפות, ריח של דגים לא יורד בקלות מהידיים). מניחים את הפילה החרוץ בשקית, על הפלפלים ומעל מפזרים את השעועית החלוטה.

6בוזקים תימין, מלח, ופלפל לתוך השקית באופן די רנדומלי. זה לא באמת משנה כי כל הטעמים יתערבבו. מוזגים פנימה את היין, מניחים את החמאה בראש הערימה. סוגרים את השקית באותו אופן כמו שאר הדפנות.

7אופים רבע שעה. 8. מוציאים על צלחת, קורעים את השקית מאוד בזהירות. אין דבר נחמד פחות מלחטוף את האדים האלו לפנים.

9זוללים במהירות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il