אוכל
אוכל
דגים

סרדינים מטוגנים בפירורי לחם

מתכון מהיר וטעים

|מסעדת השקד| פורסם12:10
סרדינים מטוגנים (צילום: דן פרץ,  יחסי ציבור )
צילום: דן פרץ, יחסי ציבור
Rating:4.734reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 40 סרדינים נקיים מראש הדג ומאדרתו (עצם פנימית)

  • חבילת פירורי לחם
  • שמן או חמאה
  • חבילת פטרוזיליה קצוצה
  • בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה:

1מנקים את הסרדינים מהעצמות וטובלים אותם בפירורי הלחם.

2מטגנים במחבת עם שמן או חמאה (החמאה מרככת את הדג יותר) מכל הכיוונים עד להזהבה.

3להגשה מניחים את הדגים על מצע של פטרוזיליה ובצל ירוק.

>> כל המתכונים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il