
פילה בורי עם ירקות גינהפילה דג קל להכנה בליווי מיטב ירקות הגינה, ישר ממטבחו של השף אידי ישראלוביץ ממסעדת אידי דגים![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1שופכים למחבת את כוס שמן הזית ומחממים. 2מוסיפים את השום והבצל הסגול ומטגנים מעט. 3מוסיפים את כל הירקות החתוכים ומערבבים, ממליחים ומפלפלים ומוסיפים את פלפל השאטה. מניחים את פילה הבורי על הירקות למשך 5 דקות. מוסיפים את ציר הדגים, מבשלים עוד כ-10 דקות עם מכסה סגור ומביאים לרתיחה. 4לפני ההגשה מפזרים עירית ופטרוזיליה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |