אוכל
אוכל
דגים

פילה בורי עם ירקות גינה

פילה דג קל להכנה בליווי מיטב ירקות הגינה, ישר ממטבחו של השף אידי ישראלוביץ ממסעדת אידי דגים

פילה בורי עם ירקות גינה (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.213reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • 1,200 ק"ג פילה בורי (6 יחידות)
  • 3 שיני שום פרוס
  • 2 בצלים סגולים, פרוסים
  • 2 שורש פטרוזיליה
  • 2 גבעול סלרי קלוף
  • 2 תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות של 1 ס"מ
  • 2 גזרים, חתוכים לקוביות של 1 ס"מ
  • 2 קישואים, חתוכים לקוביות של 1 ס"מ
  • 2 חופנים של שעועית ירוקה
  • 2 פלפל שאטה אדום
  • 600 מ"ל (1/2 2 כוסות) ציר דגים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1 כוס שמן זית
  • 2 צרורות עירית קצוצה
  • 2 צרורות פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

1שופכים למחבת את כוס שמן הזית ומחממים.

2מוסיפים את השום והבצל הסגול ומטגנים מעט.

3מוסיפים את כל הירקות החתוכים ומערבבים, ממליחים ומפלפלים ומוסיפים את פלפל השאטה. מניחים את פילה הבורי על הירקות למשך 5 דקות. מוסיפים את ציר הדגים, מבשלים עוד כ-10 דקות עם מכסה סגור ומביאים לרתיחה.

4לפני ההגשה מפזרים עירית ופטרוזיליה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il