
המצרכים :לכ-20 עוגיות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום של 180 מעלות. 2 טורפים בקערה את השמן והסוכר. מוסיפים ביצה וטורפים דקה-שתיים.
טורפים את השמן והסוכר החום בקערה | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
מוסיפים ביצה | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
3 מוסיפים קמח, קקאו, סודה לשתייה ותמצית וניל, ומערבבים, רק עד שהחומרים מתאחדים. 4 מוסיפים לקערה את השוקולד צ'יפס, ומקפלים אותם אל תוך התערובת.
מוסיפים קמח וקקאו | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
מוסיפים שוקולד צ'יפס | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
5 מגלגלים את הבצק לכדורים בקוטר 2-3 ס"מ ומסדרים במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה (אפשר להיעזר בכף גלידה). מפזרים מעט מלח גס על כל כדור.
מגלגלים לכדורים | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
מפזרים מלח גס | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
6 אופים כ-8 דקות, עד שהעוגיות משתטחות מעט אך מרכזן עדיין רך. * מי שלא מעוניין בעוגיות מלוחות (למה?!) יכול להשמיט את המלח הגס מלמעלה, אבל כדאי שיוסיף קורט מלח (רגיל) לבלילה, כדי לאזן את המתוק. * מוטב להשתמש במלח גס מסוג מאלדון או מלח ים. לבלוג של עידית - טעים! >> בפעם שעברה הכנו פנקייק אפוי ענקי לכל המשפחה
|