סופלה נוטלה בשני מרכיבים וזהוזה באמת המתכון לקינוח מבוסס-נוטלה הכי קל שיש. עד כמה? בואו נגיד ככה: אם יש לכם בבית שתי ביצים וצנצנת נוטלה שעוד לא חפרתם בה עד סופה - אתם מסודרים. סופלה טעים ורך שאפשר גם לתת לילדים להכין
צילום: יעל קצב, mako אוכל
|
המצרכים :ל 4-5 מנות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. 2 מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים במיקסר עד לקבלת קצף לבן וחזק. 3 בקערה נפרדת מערבבים את הנוטלה והחלמונים בקערה, מוסיפים פנימה את קצף החלבונים בהדרגה ומערבבים בתנועות קיפול עם לקקן עד לאיחוד. סופלה נוטלה - וככה זה לפני האפייה | צילום: יעל קצב, mako אוכל4 ממלאים את תבניות הסופלה בבלילה כשלושת רבעי מגובה התבנית ואופים במשך 17-18 דקות. אם רוצים, בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים. בתיאבון! יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים. |