
שוקולד דובאי קורנפלקסמה החלק הכי מעיק בהכנה של שוקולד דובאי, אתם יודעים? הקדאיף! יופי של חומר גלם, באמת, אבל כל הטיגון בחמאה הזה הוא לגמרי ווג'ראס. אז קבלו את הדובאי המהפכני - שבו במקום קדאיף יש קורנפלקס, פשוט קורנפלקס |
המצרכים :לתחתית:
לשכבת הפיסטוק:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מכינים את התחתית: ממיסים בפולסים במיקרו את השוקולד המריר עם השמן. 2 מוסיפים את הקורנפלקס ומערבבים היטב. 3 יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה או ניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה, להתייצבות. 4 מכינים את שכבת הפיסטוק: מערבבים בקערה את כל המרכיבים לתערובת אחידה. 5 מורחים בעדינות את שכבת הפיסטוק על שכבת השוקולד שהתקררה, ומחזירים למקרר לעוד חצי שעה. 6 הציפוי: ממיסים את שוקולד החלב עם השמן בפולסים במיקרו. מערבבים ושופכים על שכבת הפיסטוק. מפזרים מעל פיסטוקים קצוצים ומעבירים למקרר לעוד חצי שעה, עד שהשוקולד מתקשה לחלוטין. 7 פורסים ומגישים. שומרים בקירור. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה
קינוח דובאי קורנפלקס | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
כמה קל היה? קינוח דובאי | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
בתיאבון!
|