המצרכים (10 מנות):לשכבת השוקולד:
לשכבת הגבינה והלוטוס:
לעיטור:
אופן ההכנה:1 מכינים את שכבת השוקולד: מרתיחים 100 מ"ל (1/2 כוס פחות כף) שמנת מתוקה, יוצקים על השוקולד ומערבבים היטב לתערובת חלקה. מצננים כ-30 דקות לטמפ' החדר. מקציפים את יתר השמנת (150 מ"ל) לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת השוקולד. מעבירים לשקית זילוף ושומרים בקירור. 2 מכינים את שכבת הגבינה: שמים גבינה וממרח לוטוס בקערה ומערבבים בעזרת כף. 3 מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת הגבינה. מעבירים לשקית זילוף. 4 מרכיבים את המנה: גוזרים בשקיות הזילוף פתח בקוטר של 1 ס"מ. מזלפים בכוס בנפח 80 מ"ל (המתכון מספיק ל-10 כוסות כאלו) שתי שכבות מכל סוג (שוקולד וגבינה) לסירוגין (סה"כ 4 שכבות). מקררים 4 שעות להתייצבות ועדיף למשך הלילה. 5 לפני ההגשה: מעטרים בפירורי עוגיות לוטוס או בעוגיות שלמות. >> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים להזמנת מוצרי לוטוס עד הבית לחצו כאן >> בפעם הקודמת הכנו עוגת תפוחים עם זיגוג לוטוס>> קיץ מרענן: גספאצ'ו קר |