
עוגת במבה קפואהחמישה מרכיבים, עשר דקות עבודה - ויש לכם עוגה נפלאה שמתפקדת בכיף גם כגלידהמור בקר|null| פורסם11/01/1213:07 ![]() צילום: מור בקר |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מפרידים את הביצים. מקציפים את החלבונים ומוסיפים את הסוכר בהדרגה, עד שמתקבל קצף יציב. 2מוסיפים את החלמונים למיקסר ומקציפים כדקה יחד עם קצף החלמונים, ומעבירים לקערה. 3מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצף יציב. 4מאחדים את הקצפת עם תערובת הביצים והסוכר, ומוסיפים מעט תמצית וניל. 5מועכים את הבמבה בקערה נפרדת, ומאחדים עם תערובת הגלידה. 7מעבירים לשתי תבניות מאורכות ושומרים בהקפאה לפחות 7-8 שעות. אם רוצים לאכול כגלידה רגילה וטעימה, ניתן להעביר לכל כלי ולהקפיא כ-4 שעות. הערות: * ניתן לפזר מעל הגלידה פירורי במבה אך יש לקחת בחשבון שהם מתייבשים בהקפאה, לכן אם רוצים אז מומלץ להוסיף את פירורי הבמבה ממש לקראת ההגשה. * למתכון פרווה מחליפים את השמנת המתוקה הרגילה בשמנת מתוקה פרווה. * במקום הבמבה אפשר לשים 6 כפות גדושות חמאת בוטנים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |