1מניחים את הביסקוויטים בקערה. מוסיפים את יתר החומרים ולשׁים לקבלת בצק אחיד. משטחים את הבצק בתחתית תבנית האפייה בשכבה אחידה.
2שמים את כל חומרי המלית בקערה גדולה וטורפים במטרפה עד לקבלת בלילה אחידה. מעבירים את הבלילה אל התבנית ומשטחים.
3אופים בתנור שחומם מראש לחום גבוה ( 220 מעלות) כ 25- דקות, ומצננים.
4בקערית בוחשים את כל חומרי הציפוי ויוצקים על העוגה. משטחים ומחזירים לאפייה ל 8- דקות, עד שהציפוי מתייצב.
5מעטרים את דופנות העוגה בשבבי הקרמל או בפירורי הביסקטוויטים או הוופלים, ומסדרים את קליפות הלימון המסוכרות על פני העוגה.
>> לאתר של פסקל