1קוצצים את הכרובית לפירורים עבים (בסכין או בפולסים במעבד המזון) ומערבבים בקערה עם יתר החומרים. שומרים במקרר עד להכנה.
2מערבבים את חומרי הרוטב. טועמים ומתבלים.
3מחממים מחבת עם חמאה ושמן ויוצקים לתוכה את התערובת. מטגנים על להבה בינונית-נמוכה 10 דקות או עד שמתייצב. הופכים לצלחת בקוטר גדול מהמחבת, מחליקים חזרה למחבת ומטגנים גם מהצד השני. לחלופין, אפשר להשתמש במחבת עם ידית ברזל ואחרי הטיגון של צד אחד להעביר לתנור שחומם ל-200 מעלות לכרבע שעה, עד להשלמת הזהבה מלמעלה.
4מעבירים לצלחת הגשה, יוצקים רוטב, חותכים למשולשים ומגישים.
>> אם אתם אוהבים כרובית כמונו, כדאי לכם מאוד לראות גם את זה
>>לכל מתכוני הסופגניות
>>לכל מתכוני הלביבות
>>כל המתכונים שלנו לחנוכה