כתבות מגזין בכל תחומי האוכל והבישול | אוכל טוב

אוכל

מגיע לה: ספר מתכונים שמוקדש כולו לכרובית

עז תלם תמיד אהב את המטבח: אחרי כמה שנים טובות מאחורי הסירים ועוד כמה שנים מאחורי המקלדת כבלוגר, מתכונאי וחוקר - בימים אלה הוא מגשים חלום ומתכנן להוציא, בעזרת פרויקט מימון המונים, סדרת ספרי בישול. הספר הראשון יוקדש לירק הלבן והמלכותי, ולשמחתנו השגנו שני מתכונים ראשונים מתוכו

מערכת אוכל טוב | עז תלם | אוכל טוב | פורסם 26/12/16 10:09 
ספר הכרובית - סטייק עם סלסה ירוקה (צילום: אסף אמברם // סטיילינג: נועה קנריק)
אנחנו נשמח לקבל אחד וול דאן. סטייק כרובית משגע על סלסה ירוקה | צילום: אסף אמברם // סטיילינג: נועה קנריק