https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

לשקשוקה

  • 5 עגבניות חתוכות לרבעים

  • בצל גדול
  • 6 שיני שום
  • פלפל חריף
  • רסק עגבניות
  • ביצים
  • גמבה אדומה
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל
  • כמון
  • פפריקה

לשניצל

  • מרכיבים:

  • חזה עוף
  • תיבולית לשניצל
  • מלח גס גרוס
  • פלפל גרוס גס
  • ביצה
  • עגבניה
  • פלפל חריף
  • בצל ירוק

אופן ההכנה:

1מחממים מחבת גדולה ומטגנים בצל. כאשר הוא מזהיב מוסיפים את השום הקצוץ. 2. אל המחבת מוסיפים פלפל חריף וגמבה חתוכים לקוביות קטנות. נותנים לכל התערבות להתבשל ומוסיפים את העגבניות. שומרים על הנוזלים ומוסיפים כף רסק עגבניות. 3. מתבלים לפי הרגש ומבשלים את השקשוקה כ-15 דקות. 4. מוסיפים את הביצים באחת האופציות: שוברים את הביצים למחבת או מכינים ביצים עלומות.

להכנת השניצל:

1מפלטים את השניצל וטובלים בביצה. 2. בצלחת נפרדת שופכים את פרורי הלחם, מתבלים במלח ופלפל. 3. מעבירים את השניצל מהביצה לתערובות הפירורים. מחממים מחבת עם שמן בגובה של 1/2 ס"מ. 4. מטגנים עד להשחמה ולאחר מכן מכינים סלט אותו מתבלים במלח, שמן זית ולימון ומגישים חם.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il