https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

עוף חמוץ מתוק של הסינית האדומה

ביקשתם, קיבלתם: ככה מכינים לבד את מנת הדגל של המטבח הסיני

עוף חמוץ מתוק של הסינית האדומה (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 1 ק"ג חזה עוף חתוך לריבועים של כ-5*5 ס"מ

  • שמן לטיגון
  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל ירוק
  • 4 פלחי אננס

לרוטב חמוץ מתוק (אפשר להכין, או לקנות בסופר):

  • 3 כפות דבש

  • 4 כפות סוכר
  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • חצי לימון טרי פרוס דק
  • 3 כפות מים

לבלילה

  • 1 כוס קמח תופח

  • 1 ביצה
  • 2/3 כוס מים (רצוי מי סודה)
  • מעט מלח

אופן ההכנה:

1מכינים את הרוטב: מביאים את כל החומרים לרתיחה, ומבשלים 5 דקות על אש קטנה. מסירים מהאש.

2מערבבים את כל חומרי הבלילה עד למרקם אחיד.

3טובלים את ריבועי העוף בבלילה, מטגנים עד השחמה ומסדרים בצלחת הגשה.

4שופכים את הרוטב על כדורי העוף.

5חותכים את הפלפלים והאננס לקוביות בגודל בינוני, ומטגנים במחבת גדולה בשמן חם כדקה – כך שיתרככו מעט אך עדיין ישמרו על צבעם. מוסיפים לצלחת ההגשה.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il