
עוף חמוץ מתוק של הסינית האדומהביקשתם, קיבלתם: ככה מכינים לבד את מנת הדגל של המטבח הסיני|הסינית האדומה http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=131| פורסם11/07/1014:15 ![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (4 מנות):
לרוטב חמוץ מתוק (אפשר להכין, או לקנות בסופר):
לבלילה
אופן ההכנה:1מכינים את הרוטב: מביאים את כל החומרים לרתיחה, ומבשלים 5 דקות על אש קטנה. מסירים מהאש. 2מערבבים את כל חומרי הבלילה עד למרקם אחיד. 3טובלים את ריבועי העוף בבלילה, מטגנים עד השחמה ומסדרים בצלחת הגשה. 4שופכים את הרוטב על כדורי העוף. 5חותכים את הפלפלים והאננס לקוביות בגודל בינוני, ומטגנים במחבת גדולה בשמן חם כדקה – כך שיתרככו מעט אך עדיין ישמרו על צבעם. מוסיפים לצלחת ההגשה. תגיות:סיני https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%99עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3טמפורה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%98%D7%9E%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%94רוטב חמוץ מתוק https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A8%D7%95%D7%98%D7%91+%D7%97%D7%9E%D7%95%D7%A5+%D7%9E%D7%AA%D7%95%D7%A7 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |